Haastattelut rahajärjestelmistä (Puheenaihe) ja neuvottelutaidosta (Helsingin kirjamessut) – Realstocks

Rahajärjestelmien rakenne (videopodcast), realstocks.io (Advisory Board) ja Helsingin kirjamessut (Uusi neuvotteluvalta)

Translink Corporate Financen partneri Sami Miettinen on Suomen johtavia asiantuntijoita rahajärjestelmissä sekä velkarakenteissa ja on kirjoittanut näistä asiantuntija-artikkeleissa ja Libera-säätiön kirjoissa. Suomen ”Joe Rogan podcast”-tyyppinen asiantuntijahaastattelualustan www.puheenaihe.fi Rami Kurimo ja Leevi Leivo kutsuivat Samin ja Voima Gold:in Sam Laakson väittelemään FIAT-rahajärjestelmistä (euro, dollari ja kruunu) sekä niiden haastajista (kulta, kryptorahat, SDR, Libra, kiinteistövakuudelliset lainat). Sami on kutsuttu www.realstocks.io yhtiön Advisory Boardiin kehittämään jälkimmäistä mahdollisuutta. Realstocksin toimitusjohtaja on Ted Roberts ja sen perustajiin kuuluu Lifeline Ventures ja Avance Attorneys.

Samin Juhana Torkin kanssa kirjoitettu neuvotteluopas ”Uusi neuvotteluvalta” on ollut digitaalialustojen kuunnelluin ja luetuin talous & business-kirja lokakuussa 2019, syrjäyttäen Risto Siilasmaan Paranoidin optimistin toisella viikolla julkaisunsa jälkeen. Helsingin kirjamessut kutsui kirjan kustantajan WSOY:n Henrikki Timgrenin haastattelemaan Samia 24.10.2019. Kiitämme lukijoita ja erityisesti BookBeatin ja Storytelin kuuntelijoita.

Sami Miettinen roayalty free

Sami Miettinen Helsingin kirjamessuilla 24.10.2019 WSOY:n Henrikki Timgrenin haastateltavana

Ota yhteyttä jos raha tai neuvottelu kiinnostaa!

Sami Miettinen
Translink Corporate Finance
Partner
Mobile: +358 400 735 835