Juuri Partners sijoittaa taloushallinnon automaation edelläkävijään Attidoon

Juuri Partners tekee merkittävän sijoituksen Attidoon ja lähtee tukemaan yhtiötä sen kansainvälistymisessä.  Attido on tunnettu toiminnanohjausjärjestelmien ammattilaisena ja siitä on viime vuosina varttunut ohjelmistorobotiikkaa hyvödyntävien automaatioratkaisujen edelläkävijä. Yhtiön tuotteet tehostavat yritysten taloushallintoa ja parantavat raportoinnin tarkkuutta automatisoimalla taloushallinnon rutiineja ja vapauttamalla resursseja korkeamman lisäarvon työhön.

Attido on kotimaisen taloushallinnon automaatiomarkkinan johtotähti ja Juuren tuella yhtiö tähyää ulkomaille. ”Olemme kehittäneet useita uusia tuotteita, joilla on ollut vahva imu Suomen markkinoilla. Juuren sijoituksen ansiosta voimme nyt hakea niille markkinoita maailmalta”, kertoo Attidon toimitusjohtaja Marko Voutilainen. Voutilaisen mukaan yritysten taloushallinnon kuukausittaisista, neljännesvuosittaisista tai tilinpäätöksessä tehtävistä rutiineista jopa puolet voitaisiin automatisoida.

Juuren sijoitus Attidoon toteutettiin osakekaupalla sekä osakeannilla. Translink Corporate Finance toimi osakekaupassa myyjän ja osakeannissa yhtiön neuvonantajana. Tämän lisäksi Translink Corporate Finance toimi Attidon neuvonantajana lainapohjaisessa rahoitusjärjestelyssä.

Voutilainen kiitteli Translinkia onnistuneen projektin jälkeen: ”Translink ymmärsi tavoitteemme ja tarpeemme erinomaisesti ja löysi Attidon kannalta parhaan etenemistavan. Translinkilla käärittiin hihat kyynärpäitä myöten ja saimme äärimmäisen ammattitaitoista neuvonantoa sekä tukea projektin joka vaiheessa. Lopputulos ylitti kaikki odotuksemme.”

Linkki Juuri Partnersin uutiseen

Lisätietoja:

Translink Corporate Finance Oy
Tero Nummenpää
tero.nummenpaa@translinkcf.fi
+358 40 521 2585