Moring ja Kaunisto Associateiksi – nimityksiä Translinkin organisaatiossa

Translinkin Suomen liiketoiminta jatkaa kasvuaan ja Ruben Moringin ja Aleksi Kaunisto on ylennetty vuoden 2019 alusta Associateiksi. Rooleissaan he tulevat ottamaan enemmän vastuuta asiakasprojekteista. Koko Translinkin tiimi onnittelee ansaituista ylennyksistä. Aleksi on koulutukseltaan KTM Turun kauppakorkeakoulusta ja ennen Translinkiä hän työskenteli HLP Corporate Financella. Ruben taas on työskennellyt Accenturella liiketoiminta- ja teknologiakonsultoinnin parissa ja on koulutukseltaan KTM Åbo Akademiin kauppakorkeakoulusta.

Translink on aiemmin vahvistanut tiimiään kahdella analyytikkonimityksellä. KPMG:llä tilintarkastajana toiminut Theo Laakso aloitti Translinkilla analyytikkona elokuussa 2018 ja Oskari Auramo, joka aikaisemmin on toiminut yritysjärjestelyiden parissa Nordealla, Evlillä ja Deloitella, aloittaa tammikuussa 2019.

Translinkin hallituksen puheenjohtaja Tero Nummenpää toteaa: ”Vuosi 2018 on ollut kasvuinvestointien aikaa. Sen aikana toteutetut asiakasprojektit ovat olleet todella kiinnostavia ja suuri osa vuonna 2018 aloitetuista hankkeista on myös saatettu onnistuneesti maaliin. Yhtiön sisäisiä prosesseja on myös jatkuvasti kehitetty koko tiimin voimin. Nyt meillä on tarjota asiakkaillemme entistä vahvempi yhdistelmä kokemusta ja transaktio-osaamista.”

Translinkin tiimin yhteystiedot tästä.