Tiimi

jariJari Lauriala

Partner, toimitusjohtaja
jari.lauriala@translinkcf.fi
0400 918 855

Jari Lauriala on työskennellyt yrityskauppojen parissa vuodesta 2000. Hän on neuvonut johtavia suomalaisia ja kansainvälisiä yhtiöitä, pääomarahastoja ja institutionaalisia sijoittajia niiden rajat ylittävissä ja kotimaisissa yrityskaupoissa sekä rahoitusjärjestelyissä. Jarin erityisosaaminen liittyy pääomasijoittamiseen, LBO-järjestelyihin, arvopaperien liikkeeseenlaskuihin ja listautumisiin. Hän avustaa myös säännöllisesti suomalaisia institutionaalisia sijoittajia pääomarahastojen strukturointiin ja perustamiseen liittyvissä kysymyksissä. Jari on julkaissut neljä kirjaa ja yli kaksikymmentä vertaisarvioitua artikkelia pääomasijoittamisen, rahoitusoikeuden ja yritysrahoituksen alueilta. Hän myös luennoi rahoitusoikeuteen ja rahoitukseen liittyvistä aiheista. Jari on koulutukseltaan OTK Helsingin yliopistosta sekä MBA (International Finance) Aalto-yliopistosta.

nummenpääTero Nummenpää

Partner
tero.nummenpaa@translinkcf.fi
040 521 2585

Tero Nummenpää on työskennellyt rahoitusalalla vuodesta 2000. Ennen Translinkin Suomen toimintojen perustamista Hän työskenteli sijoitusjohtajana PCA Infocom Finance Oy:ssa. Tero on Translinkin kansainvälistä toimintaa koordinoivan Translink International AG:n hallituksen puheenjohtaja. Koulutukseltaan Tero on tuotantotalouden diplomi-insinööri Tampereen Yliopistosta ja MBA Virginian teknillisestä yliopistosta (Virginia Tech.).

Sami MiettinenSami Miettinen

Partner
sami.miettinen@translinkcf.fi
0400 735 835

Sami Miettinen on työskennellyt yli 20 vuotta investointipankkitoimialalla. Ensimmäisen puoliskon urallaan hän toimi Lontoossa Credit Suissella, Pöyry Capitalilla sekä SEB:llä. Suomessa hän on työskennellyt Meritassa, RBS:ssä sekä Sisu Partnersilla. Lisäksi Sami oli rinnakkaisroolissa Nordic Trusteen Suomen toimitusjohtajana vuoden 2017 loppuun saakka, osallistuen noin 50 joukkolainan rakenteeseen. Samin Uusi neuvotteluvalta  (WSOY) on Suomen striimatuin yhteiskunnallinen ja talouskirja kuukausi julkaisemisensa jälkeen. Hän on myös osallistunut kahteen Ajatuspaja Liberan talouskirjaan. Sami on KTM Aalto-yliopiston rahoituksen laitokselta, MBA Tulane Universitystä ja CFA.

backlundPontus Backlund

Partner
pontus.backlund@translinkcf.fi
050 574 0178

Pontus Backlund on työskennellyt pankkiirina vuodesta 2006 lähtien. Hän on neuvonut suomalaisia yrittäjiä sekä kansainvälisiä suuryrityksiä ja pääomasijoittajia ja toteuttanut useita kansainvälisiä yrityskauppoja. Pontus on toiminut lisäksi neuvonantajana listausprojekteissa. Pontus on tietotekniikan diplomi-insinööri Teknillisestä korkeakoulusta ja kauppatieteiden maisteri Hankenilta pääaineenaan rahoitus.

 

staffansLars-Olof Staffans

Partner
lars-olof.staffans@translinkcf.fi
040 541 1581

Lars-Olof Staffans on työskennellyt koko uransa ajan pankkiirina ja vuodesta 1989 investointipankkiirina. Hän oli 90-luvun alussa perustamassa Mandatum & Co Oy:tä ja toimi myöhemmin Mandatum Securities Oy:n toimitusjohtajana. Hänen työnsä on kattanut laajasti koko investointipankkitoiminnan: yrityskaupat, MBO:t ja LBO:t, strukturoitu rahoitus, varainhankinta ja listaukset. Vuodesta 2001 lähtien hän on sijoittanut omia varojaan alkaviin ja jo toimiviin yrityksiin. Vuonna 2011 Lasse tuli Translink Corporate Finance Oy:n palvelukseen. Hän on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri Teknillisestä korkeakoulusta.

mikko_uusiMikko Katramo

Partner
mikko.katramo@translinkcf.fi
0400 158 399

Mikko Katramo on työskennellyt yritysjärjestelyiden parissa vuodesta 2007. Hän on neuvonut useita suomalaisia perheyhtiöitä ja yrittäjiä sekä pörssiyhtiöitä ja pääomasijoittajia. Mikko on toiminut neuvonantajana sekä suomalaisissa että kansainvälisissä yrityskaupoissa ja pörssilistautumisessa. Hän on neuvonut myös useita yrityksiä strategiaprosesseissa ja on muutaman yhtiön hallituksen jäsen. Hän on yksi viidestä Yrityskauppa-kirjan kirjoittajasta. Teos on Suomen ensimmäinen kattava yrityskauppojen käsikirja. Mikko on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri Helsingin yliopistosta ja kauppatieteiden maisteri Helsingin kauppakorkeakoulusta.

ruben_uusiRuben Moring

Associate
ruben.moring@translinkcf.fi
050 4361470

Ruben Moring on työskennellyt rahoitusalalla vuodesta 2017. Rubenin erityisosaamiseen kuuluu mallintaminen, arvonmääritykset, taloudelliset analyysit sekä myyntimateriaalien valmistelu. Ennen Translinkiin siirtymistä Ruben on työskennellyt Accenturella liiketoiminta- ja teknologiakonsultoinnin parissa. Koulutukseltaan Ruben on KTM Åbo Akademiin kauppakorkeakoulusta.

aleksi_uusiAleksi Kaunisto

Associate 
aleksi.kaunisto@translinkcf.fi
044 770 0115

Aleksi Kaunisto on työskennellyt yritysjärjestelyiden parissa vuodesta 2016. Ennen siirtymistä Translinkille, hän on työskennellyt HLP Corporate Financella. Aleksin erityisosaamista ovat monipuolisesti erilaiset arvonmääritykseen ja taloudelliseen mallintamiseen liittyvät kysymykset. Koulutukseltaan Aleksi on KTM Turun kauppakorkeakoulusta.

IMG_theo2_edited_2Theo Laakso

Analyytikko 
theo.laakso@translinkcf.fi
040 841 7619

Theo Laakso on työskennellyt yritysjärjestelyiden parissa vuodesta 2018. Ennen siirtymistä Translinkille hän on työskennellyt KPMG:llä tilintarkastuksen ja johdon konsultoinnin parissa. Theon erityisosaamista ovat taloudelliset raportit, arvonmääritykseen ja taloudelliseen mallintamiseen liittyvät kysymykset. Koulutukseltaan Theo on KTM Åbo Akademin kauppakorkeakoulusta.

Oskari Auramo

Analyytikko 
oskari.auramo@translinkcf.fi
040 739 5322

Oskari Auramo on työskennellyt yritysjärjestelyiden parissa vuodesta 2018. Ennen siirtymistä Translinkille Oskari on työskennellyt analyytikkona Deloittella, Evlillä ja Nordealla. Oskarin erityisosaamista ovat taloudellinen mallintaminen sekä laadukas esitysmateriaali. Koulutukseltaan Oskari on KTM Turun kauppakorkeakoulusta.

Patrik Rytkönen

Analyytikko 
patrik.rytkonen@translinkcf.fi
040 555 1170

Patrik Rytkönen on työskennellyt yritysjärjestelyiden parissa vuodesta 2019. Ennen siirtymistä Translinkille Patrik on työskennellyt konsulttina Roland Bergerilla Tukholmassa sekä telecomyhtiöissä Georgiassa ja Afganistanissa. Patrik valmistuu kauppatieteiden maisteriksi Hankenilta 2020.

siljamaSeppo Siljama

Senior Adviser
seppo.siljama@septem.fi
0400 426 206

Seppo Siljama on työskennellyt pankkiirina vuodesta 1978. Hän aloitti uransa Kansallis-Osake-Pankissa ja toimi muun muassa sen Lontoon sivukonttorin johtajana. Hän perusti myöhemmin PCA Corporate Finance Oy:n ja toimi sen toimitusjohtajana 1999–2005, kunnes yhtiö myytiin. Sepon erityisalaa ovat vaativat yritysjärjestelyt, joissa tarvitaan kokemuksen kautta hankittua tietoa ratkaisuvaihtoehdoista, sekä yrityskaupat Venäjällä ja Valko-Venäjällä. Hänellä on myös hyvät alan kontaktit Japanissa. Koulutukseltaan Seppo on OTK Helsingin yliopistosta.

viitalaKari Viitala

Senior Adviser
kari.viitala@translinkcf.fi
050 303 5876

Kari Viitala on työskennellyt rahoitusalalla vuodesta 1983. Kari on uransa aikana työskennellyt muun muassa Kansallis-Osake-Pankin Lontoon sivukonttorin toimitusjohtajana, Pöyry Oyj:n Metsäteollisuus-ryhmän konsultoinnin Corporate Finance -yksikön vetäjäna sekä Pöyry Capital -investointipankin partnerina. Koulutukseltaan Kari on OTK Helsingin yliopistosta. Hänellä on myös Diplôme des hautes études européennes collège d’Europesta ja CEFA-tuntkinto Hankenilta.