Translink The SHIFTin EXIT-panelisti, Uusi neuvotteluvalta ja kasvurekrytointi

The SHIFT

Turun johtava kasvu- ja teknologiayritysten verkottautumistapahtuma the SHIFT toteutettiin loppusyksyn väreissä hehkuvan Ruissalon telakka-alueella. Translink Corporate Financen partneri Sami Miettinen kommentoi yritysten EXIT-kanavan laatua ja siihen valmistautumista paneelissa, johon kuuluivat myös seuraavat ammattilaiset:

Heikki Juntti – Investment Professional, Capman Growth
Timo Ketonen – CEO & Founder, Aboa Advest
Josefiina Kotilainen – VC & Finance, Maki.vc
Tommi Äijälä – CEO, Innovestor
Vesa Riihimäki – Head of startup & growth Finland unit, Nordea

The SHIFT EXIT-paneeli Ruissalo (kuva: Julius Töyrylä)

EXIT (Leap) ja Uusi neuvotteluvalta (WSOY)

Paneelin juontaja Claes Mikko Nilsen – Investment Director, NordicNinja VC pyysi panelisteja suosittelemaan aihepiirinsä kirjoja. Sopivasti salkusta löytyi juuri julkaistu Translinkin yhteistyökumppaneiden Matias Mäenpään ja Anssi Kivirannan mainio EXIT-kirja, jossa Translinkin onnistuminen EXIT-neuvonantajaroolissaan on mainittu mm. Pappila Penkkala Group-Visma, HopLop-Intera ja Netrauta-Bygghemma -casejen yhteydessä.

Toisena kirjana kuvassa on Samin Juhana Torkin kanssa kirjoitettu Uusi neuvotteluvalta (WSOY) Molemmat kirjat ovat Julius Töyrylän The SHIFT:issä ottamassa kuvalla esillä.

Ota yhteyttä erityisesti, jos lähipiirisi agendalla on vaikkapa 20-50 miljoonan euron yrityskauppa tai EXIT-kumppanihaku.

Translinkin yhteistyökumppaneille Uusi neuvotteluvalta on saatavissa esineuvotelluilla alennuksilla:

  1. WernerJarl-verkkokaupasta -25% alennuksella ja ilman toimituskuluja koodilla Neuvotteluvalta25  ja
  2. Striimattuna äänikirjana BookBeatissa uusille tilaajille 1 kk ilmaisella käytöllä koodilla uusineuvotteluvalta tai oheisen linkin kautta Storytel:istä
  3. Kirja löytyy myös kirjakaupoista (Akateeminen, Suomalainen, Rosebud ym.) ja muista suomenkielisistä äänikirja/alustoista
  4. Tule henkilökohtaisesti Translinkin toimistolle Kluuvikatu 5 kyselemään omaa kopiotasi  (myös EXIT-kirjasta). Korkean luottamustilin yhteistyökumppanit ansaitsevat kirja(t) jopa ilmaiseksi koodilauseella ”Saat minkä neuvottelet, et mitä ansaitset” ;)

Molemmat kirjat ovat saaneet positiivisia arviointeja:

Talouselämä arvioi Uutta neuvotteluvaltaa ”Opi neuvottelemaan kuin Björn Wahlroos – uutuuskirja muistuttaa että koko elämä on pohjimmiltaan neuvottelua”  

Itewiki luotaa EXIT-kirjan teemoja laajassa haastattelussaan ”Jos luulet, että yrityksensä myyneiden menestyjien silmissä on kiilunut rahakas exit, olet väärässä.”

Translink Corporate Finance rekrytoi Analyst Internejä vuodelle 2020

Lue mm. Aalto-yliopiston Ky Financen ja Hankeniin Hankinvestin hakemukset ja lähetä hakemuksesi 20.9.2019 mennessä. Aleksi ja Oskari hoitavat meillä prosessia. Kevään haku oli menestys ja hakijoiden laatu erinomainen, toivomme Patrikille ansiokasta seuraajaa!

Postscript: Kiitoksia hakijoille, olemme kiitollisia äärimmäisen hyvästä vastaanotosta. Päädyimme kahteen loistavaan tulevaisuuden lupaukseen.