Viria laajentaa palvelutarjontaansa ostamalla tietoturva- ja tietoverkkopalveluita sekä kiinteistöturvan ratkaisuja tuottavan Nordic LAN & WAN Communication Oy:n

Translink Corporate Finance toimi Nordic Lan & Wan Communication Oy:n omistajien neuvonantajana transaktiossa, jonka myötä Viria Oyj ostaa koko yhtiön osakekannan.

”Yhtiömme on kasvanut voimakkaasti ja saavuttanut merkittävän aseman tietoturva-asiantuntijana. Nyt tehdyn yrityskaupan myötä saamme leveämmät hartiat toimintamme kehittämiseen ja asiakaskunnan laajentamiseen. Viria Securi on yksi Suomen suurimmista turvallisuusalan yhtiöistä ja yhdessä voimme kehittää uusia tieto- ja fyysistä turvaa edistäviä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin”, LAN&WANin toimitusjohtajana jatkava Pertti Pikkarainen sanoo.

Yhtenä entisistä omistajista Pikkarainen kehuu myös yhteistyö Translinkin kanssa neuvotteluiden aikana: ”Emme olleet aktiivisesti myymässä yhtiötämme, kun Viria lähestyi meitä, mutta ymmärsimme heti, että tarvitsemme oman neuvonantajan avustamaan keskusteluissa. Translinkin avulla löytyi nopeasti molempia osapuolia tyydyttävä ratkaisu ja prosessi hoidettiin ansiokkaasti maaliin sovitulla, erittäin kireällä aikataululla. Ilman Translinkia järjestelyä ei todennäköisesti olisi saatu aikaan.”

Yhtiöstä:
Nordic LAN&WAN Communication Oy on Suomen johtavia tietotekniikan palvelutaloja. Sen tuottamiin tietoturva-, tietoverkko ja kiinteistöturvapalveluihin luottavat mm. julkishallinto, kunnat, yritykset sekä suuret globaalit organisaatiot. Yhtiön liikevaihto v. 2016 oli 19 M€.

Lisätietoja yhtiön internetsivuilta www.lanwan.fi

Linkki Virian uutiseen

Lisätietoja:

Tero Nummenpää
Translink Corporate Finance Oy
tero.nummenpaa@translinkcf.fi
+358 40 521 2585