Kansainvälisiä yrityskauppoja vuodesta 1972 lähtien

Translink Corporate Finance -ryhmän ensimmäinen toimisto perustettiin vuonna 1972 Sveitsissä, ja toiminta laajeni nopeasti Lontooseen, Pariisiin ja New Yorkiin. Translink oli tuolloin yksi ensimmäisistä investointipankeista, joka teki keskisuuria yrityskauppoja Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä. Tänä päivänä olemme aidosti globaali toimija. Meillä on vahvojen Euroopan ja Yhdysvaltojen toimintojen lisäksi toimistot Aasian ja Etelä-Amerikan merkittävimmillä markkinoilla ja mm. Etelä-Afrikassa ja Australiassa. Translink on toiminut Suomessa vuodesta 2005 lähtien.

Translink Corporate Finance -ryhmä muodostuu yrittäjävetoisista, paikallisesti omistetuista toimistoista. Yhdessä toimistot muodostavat kansainvälisen investointipankin, jolle tunnusomaista on tiivis kansainvälinen yhteistyö, yhtenäinen yrityskulttuuri sekä vahva paikallinen läsnäolo. Ryhmän toimintaa koordinoi Sveitsissä sijaitseva Translink International AG.

Translink on erikoistunut keskisuuriin, yleensä 10–300 miljoonan euron, kansainvälisiin yrityskauppoihin ja -järjestelyihin. Palvelemme isoa joukkoa monivuotisia asiakkaita, jotka koostuvat keskikokoisista perheyhtiöistä ja yrittäjistä sekä kansainvälisistä suuryhtiöistä ja pääomasijoittajista.

Translinkin arvot

Translink Corporate Financen yrityskulttuuri kumpuaa sen perustajan, Roland Schuchtin ideoista ja arvoista.

  • Asiakas aina ensin. Hoidamme kaikki toimeksiannot tinkimättömällä asenteella ja laadukkaasti alusta loppuun asti.
  • Kansainvälisyys näkyy ja kuuluu. Meille kansainvälisyys ei ole pelkkää sanahelinää. Tunnemme kaikkien maatoimistojemme asiantuntijat henkilökohtaisesti ja palvelemme asiakkaitamme yhtenä tiiminä ympäri maailman.
  • Työntekijät alansa parhaimmistoa. Olemme ylpeitä tiimistämme, joka koostuu toimialamme parhaista analyytikoista ja projektinjohtajista.
  • Meitä on helppo lähestyä. Meidän kanssamme on helppo ja mukava asioida – on sitten pöydän toisella puolella alamme ammattilainen tai esimerkiksi yrittäjä, jolle oman yrityksen myynti on ainutkertainen tapahtuma.
  • Yrittäjähenkisyys ohjenuorana. Translinkilla ei olla vain töissä. Asenteemme työhön on yrittäjähenkinen. Koska myös itse olemme yrittäjiä, ymmärrämme yrittäjäasiakkaittemme maailmankuvaa.